Το peeling

Τι είναι το peeling ;

To peeling είναι επιτάχυνση της φυσιολογικής απολέπισης της επιδερμιδας. Είναι μια μη επεμβατική και χρόνιαια τεχνική. Η Dermaceutic συνεργάζεται εδώ και αρκετές δεκαετίες με δερματολόγους και έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα αυτό.

Ποια δραστικά συστατικά χρησιμοποιούνται;

Στα επιφανειακά peeling , χρησιμοποιούνται AHA και ΒΗΑ (άλφα υδροξυοξύ και βήτα υδροξύ οξύ), ιδιαίτερα το γλυκολικό οξύ, που εχει το μικρότερο μόριο . Στα μεσαία βάθους peeling , το ευρύτερα χρησιμοποιούμενο συστατικό είναι το TCA , τριχλωροξικό οξύ

Ποια είναι τα οφέλη του peeling ;

Το peeling λειτουργεί με τη μορφολογία του προσώπου σας για να δώσει φυσιολογικά αποτελέσματα που μπορεί να είναι ορατά μετά την πρώτη συνεδρία. Πρόκειται για μια απόλυτα φυσιολογική και αποτελεσματική διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται από έναν επαγγελματία. Η διακριτική επίδραση του peeling στην επιδερμίδα σας θα αναγκάσει τους φίλους σας να σχολιάσουν το πόσο φωτεινή επιδερμίδα έχετε , χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο.

Η Θεραπεία μου

Πρέπει να προετοιμαστώ για το πρώτο μου peeling ;

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στο να χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο περιποίησης που έχει υποδείξει ο γιατρός για να προετοιμαστεί κατάλληλα η επιδερμίδα προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αξιοποίηση της θεραπείας. Πρέπει να ξεκινήσετε το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από τo πρώτο peeling

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας;

Μια συνεδρία διαρκεί μεταξύ 15 εως 30 λεπτά και  πραγματοποιείται ως εξής: Καθαρισμός, εφαρμογή του peeling  και εξουδετέρωση. Ορισμένα peeling απαιτούν   4 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων.

Τι προκαλεί ένα επαγγελματικό peeling ;

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής  θα αισθανθείτε κάποιο τσούξιμο και μια αίσθηση καύσης

Ποιες είναι οι επιπτώσεις;

Ανάλογα με την ένταση του peeling , μπορεί να παρατηρηθεί μια αίσθηση παρόμοια με ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα, μια  ελαφρά απολέπιση ή απολέπιση για περίπου 3 ημέρες μετά τη θεραπεία.