Εμείς στην APTOS πιστεύουμε στην καινοτομία, την εμπειρία και την εκπαίδευση. Είμαστε οι περήφανοι εφευρέτες μιας πρωτοποριακής τεχνολογίας ελάχιστα επεμβατικών νημάτων και μεθόδων ανόρθωσης και ανανέωσης του δέρματος του προσώπου και του σώματος.

Καινοτομία

Η ιστορία μας αποτελείται πάνω από δύο δεκαετίες καινοτομίας και ανάπτυξης προϊόντων. Οι μέθοδοι εφευρέθηκαν από τον πλαστικό χειρουργό Δρ Marlen Sulamanidze και αναπτύχθηκαν περαιτέρω από τους γιους του , πλαστικοί χειρουργοί , τον Δρ. George Sulamanidze και τον Dr. Konstantin Sulamanidze. Το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής ανάπτυξης μας βοήθησε να ανταποκριθούμε στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες των χρηστών όπως ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης, άμεσο και φυσιολογικό αποτέλεσμα. Είμαστε υπερήφανοι που συνεχώς βελτιώνουμε το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών προϊόντων μας.

Εμπειρία

H ποιότητα είναι το Σήμα Κατατεθέν μας . Η κληρονομιά APTOS αριθμεί μέχρι 30 νήματα και περισσότερες από 50 μεθόδους που μοιραζόμαστε παγκοσμίως μέσω επιλεγμένων επαγγελματικών συνεργατών αντιπροσώπων . Τα νήματα και οι μέθοδοι APTOS κατέχουν 18 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εκ των οποίων τα 8 είναι διεθνή. Μέχρι σήμερα έχουμε συγκεντρώσει μια ομάδα από περισσότερους από 10.000 πιστοποιημένους γιατρούς APTOS. Όντας οι δημιουργοί των πρωτοποριακών αυτών προϊόντων και μεθόδων , έχουμε πετύχει τον στόχο να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους επαγγελματίες ιατρούς παγκοσμίως

Εκπαίδευση

Το να μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους υπήρξε πάντα πρωταρχικός στόχος για τους δημιουργούς της APTOS. Είμαστε περισσότερο από τα προϊόντα μας – μια οργάνωση κέντρων εκπαίδευσης και προστιθέμενης αξίας που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει ι τους γιατρούς στο να προσφέρουν στους χρήστες τις καλύτερες υπηρεσίες. Η εμπειρια και οι γνωσεις που μοιραζόμαστε με τους γιατρούς παγκοσμίως είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσουμε τον κάθε χρήστη να αισθάνεται καλύτερα και να παρουσιάζει ομορφότερη εμφάνιση .

Η Αποστολή και το Όραμά μας

Δημιουργημένα από γιατρούς για γιατρούς, τα νήματα και οι μέθοδοι APTOS ξαναδημιουργούν την αισθητική από την αρχή. Προβλέποντας τις νέες επιστημονικές τάσεις, βελτιώνουμε τα προϊόντα μας για να κάνουμε την ομορφιά και την ευεξία προσβάσιμη και προσιτή για περισσότερους ανθρώπους.

Η APTOS ορίζει το μέλλον της αισθητικής ιατρικής. Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την τεχνολογία μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως η πιθανότητα ανθρώπινου σφάλματος